Het was weer een smakelijke business borrel gister! DeBaes van de BBQ vulde onze magen namelijk met allerlei heerlijks, waaronder een broodje pulled chicken, kipstokjes met satesaus en/of een broodje hamburger, maar ook smakelijke borrelhapjes.

Daarnaast waren er maar liefst 5 nieuwe prospects en volop mogelijkheden om bij te praten en nieuwe contacten te leggen. Onze voorzitter heette iedereen welkom en keek vooruit naar wat er nog allemaal op het programma staat. Hij vertelde over de autorally die we samen met onze eventpartner OFM en Vallei Auto Groep organiseren op 25 mei. (Blijf ons vooral volgen voor alle informatie hierover, of neem alvast een kijkje op onze website voor meer details.) Ook nam hij ons mee in de grote nieuwigheid van BCH NEXT, het platform voor de nieuwe generatie ondernemers en professionals tot 35 jaar, waarvan het eerste evenement op 17 april plaatsvindt.

Kortom: was het weer een gezellig samenzijn op het businesshome met dank aan DeBaes van de BBQ voor het heerlijke buffet!

De volgende business borrel staat dinsdag 7 mei op de planning. Meld je vast aan via de BCH-app!

Bekijk hieronder de foto's gemaakt door Arjenne Niessink

Wil je het volgende event niet missen?
Bekijk de agenda en meld je aan!

Bekijk de agenda

DOVO - Eemdijk

Staat deze wedstrijd al in je agenda? Deze zaterdag speelt DOVO om 14:30 uur tegen de Eemdijk. Je bent natuurlijk van harte welkom om de wedstrijd te komen bekijken vanuit het...