Informatie

Businessclub De Heuvelrug

Businessclub De Heuvelrug (BCH) is in januari 1993 opgericht en richt zich op twee doelen:

  1. 1. Ondersteunen van de voetbalvereniging DOVO
  2. 2. Het bevorderen van zakelijke contacten tussen de begunstigers

Dat er behoefte was aan een businessclub met veel netwerkmogelijkheden bleek door de snelle groei. Binnen zeer korte tijd groeide de businessclub van vijf naar ruim 240 leden. Ons geheim? Een hoge frequentie van interessante activiteiten.

De BCH was de eerste met een maandelijkse netwerksoos. Hier ontmoeten ondernemers uit Veenendaal en omgeving elkaar na werktijd en genieten zij van een goed verzorgd buffet van één van de businessclubleden. Tussen 17.30 en 21.00 uur kunt u in het eigen businesshome all-inclusive netwerken.

Ook de netwerklunch van 12.00 – 14.00 uur wordt zeer hoog gewaardeerd. Op locatie bij één van onze leden krijgt iedere deelnemer de gelegenheid zich kort te presenteren. Tijdens de lunch die volgt op de presentaties worden visitekaartjes uitgewisseld en vaak al afspraken gemaakt. Zo wordt de lunchtijd optimaal gebruikt en leren leden elkaar goed kennen.

DOVO
De BCH sponsort voetbalvereniging DOVO. Alle leden hebben gratis toegang tot de thuiswedstrijden van DOVO (3eDIVISIE zaterdag). In de rust en na afloop is het businesshome geopend voor een hapje en een drankje. Vaak is er een buffet na afloop.

Extra activiteiten

Jaarlijks zijn er diverse extra activiteiten, die interessant en/of gezellig zijn. Het programma bevat een aantal vaste activiteiten zoals:

  • Ladies’ Day, een uitstekend verzorgd en verrassend dagje-uit voor de vrouwen en georganiseerd door vrouwen
  • Jaarfeest in november, een geweldige feestavond met artiesten en live muziek
  • Klaverjas Tournament, twee keer per jaar wordt gestreden om mooie prijzen

Verder weten we regelmatig interessante sprekers te boeken, zoals Erik Hulzebosch, René van der Gijp, Foppe de Haan, Henny van der Most, Maarten van Rossem, Mario Been, Evert ten Napel en Dirk Scheringa.

Andere activiteiten zijn bijvoorbeeld: een middagje golfen, kleiduiven schieten of Pitch&Putt, een dagje uit (Amsterdam, Den Bosch) een avondje theater, bijwonen wedstrijd Eredivisie enz. enz.

Direct lid worden van BCH? Meld u aan op onze speciale ledenpagina.

Wilt u eerst meer informatie over BCH? Neem dan contact met ons op.

Sluiten

Wachtwoord vergeten

Vul hieronder uw e-mail adres in en uw wachtwoord wordt naar u verzonden.