DOVO

Unieke combinatie met voetbalvereniging DOVO

Voetbalvereniging DOVO heeft een lange en rijke geschiedenis. De vereniging werd in 1933 opgericht door 12 vrienden uit Veenendaal onder de naam DVO (Door Vrienden Opgericht). In 1937 werd de naam omgedoopt tot voetbalvereniging DOVO (Door Ons Vrienden Opgericht).

Inmiddels is het de grootste voetbalvereniging van Veenendaal met ruim 70 teams en ongeveer 1.500 leden. De club is met recht trots op het betrokken en sportieve karakter van leden, vrijwilligers en supporters. DOVO geniet landelijk een uitstekende naam, staat bekend om de technisch verzorgde speelstijl en de club kent vele sportieve successen.

In 1993 besluiten vijf fanatieke supporters en ondernemers ‘hun’ voetbalclub financieel te steunen. Zij richten Businessclub De Heuvelrug (BCH) op, waarmee ze tegelijk de mogelijkheid creëren om gezamenlijk voor en na de wedstrijd wat te drinken en bij te praten. In eerste instantie gebeurt dit in een bouwkeet. Inmiddels beschikt de BCH over een eigen businesshome dat uitkijkt over het hoofdveld van v.v. DOVO.

Sinds 1993 zijn de doelstellingen van BCH onveranderd:

  1. Ondersteunen van de voetbalvereniging DOVO
  2. Het bevorderen van zakelijke contacten tussen de begunstigers

Een deel van de contributie van de BCH gaat dan ook naar v.v. DOVO voor de A-selectie, de jeugd en het G-team.

Bezoek ook eens de website van Voetbalvereniging DOVO of kom op zaterdag kijken op Sportpark Panhuis aan de Verlengde Sportlaan in Veenendaal.

Sluiten

Wachtwoord vergeten

Vul hieronder uw e-mail adres in en uw wachtwoord wordt naar u verzonden.