Begunstiger: Telfort Zakelijk

Telfort Zakelijk

HOOFDSPONSOR v.v. DOVO

Het bedrijf

Met 120 medewerkers is Telfort Zakelijk een relatief kleine onderneming. Vanuit onze vestigingen in Oostrum en Amsterdam handelen we als een typisch MKB bedrijf: we schakelen snel en werken duidelijk en efficient. We spelen graag flexibel in op de behoeftes van andere ondernemers. Dat levert onze klanten direct voordeel op. En dat is mooi; ondernemen is immers al duur genoeg.

Voordelig
Waarom zouden telefonie- en internetoplossingen voor kleine en middelgrote ondernemingen duur moeten zijn? Voor ZZP en MKB zijn goede verbindingen van levensbelang, daarvoor bieden wij standaardoplossingen die u zelf aan uw eigen wensen kunt aanpassen. Eenvoudige oplossingen over een betrouwbaar netwerk voor een voordelige prijs.

Het betrouwbare kwaliteitsnetwerk van KPN
Alle oplossingen van Telfort Zakelijk, zowel vast als mobiel, zowel voor telefonie als voor internet maken gebruik van het betrouwbare kwaliteitsnetwerk van KPN. Dat biedt zekerheid en de beste bereikbaarheid van Nederland.

Duidelijkheid en inzicht in de kosten
Als ondernemer heeft u het al druk genoeg. Ingewikkelde kosten- of tarievenopbouw, daar zit u niet op te wachten. Telfort Zakelijk biedt duidelijkheid en inzicht in de kosten met heldere facturen en overzichtelijke abonnementen. Bij onze vaste telefonie- en internetproducten kunt u bijvoorbeeld uw factuur zelf naar eigen wens inrichten en bij mobiele telefonie en internet heeft u online inzicht in uw verbruik.

Wij begrijpen de ondernemer
ZZP’ers en MKB’ers zijn druk met ondernemen. Er moet altijd van alles gebeuren. Er zijn afspraken met leveranciers en belangrijke relaties. Bij het ondernemen is telecom van levensbelang: daar moet u van op aan kunnen. Maar u moet er niet teveel voor hoeven betalen en toch kunnen rekenen op een goede zakelijke klantenservice, dat is wat Telfort Zakelijk biedt.

Telfort Zakelijk product- en dienstenportfolio
Telfort Zakelijk biedt telefonie- en internetproducten en diensten van goede kwaliteit tegen voordelige prijzen. We bieden ZZP’ers en MKB’ers telecomdiensten aan op de volgende gebieden:

Mobiele telefonie
Vaste telefonie
Mobiel internet
Breedband internet
Extra telefoniediensten zoals een sms-platform, conference call, 088-bedrijfsnummers en 0800-/0900-servicenummers

Voor info:
VSTelecom Veenendaal, Top-Partner Telfort Zakelijk


Contactgegevens

Telfort Zakelijk

  • De Amfoor 47
  • 5807 GW Venray

Bezoek de website:

www.telfort.nl/zakelijk

Contactpersoon

Dhr. O. van der Drift

Olaf, Dhr. O. van der Drift

  • Sr. Partnermanager
Sluiten

Wachtwoord vergeten

Vul hieronder uw e-mail adres in en uw wachtwoord wordt naar u verzonden.