Begunstiger: Stern Auto B.V.

Stern Auto B.V.

BRONSSPONSOR v.v. DOVO

Persoonlijke en optimale dienstverlening staan bij ons centraal. Aandacht voor onze gewaardeerde klanten daar draait het om. Service, kennis en ervaring maakt dat Stern Auto al meerdere jaren achtereenvolgens nummer 1 is in diverse klanttevredenheidsonderzoeken.

Naast de hoge service graad is Stern Auto in Nederland vooral ook bekend om haar uitgebreide en unieke aanbod van de meest actuele modellen binnen haar merken-range. Een bezoek aan één van onze showrooms in Veenendaal is, voor iedere autoliefhebber, een uitje.

Stern Auto is officieel merkdealer van: Mercedes-Benz, Maybach & smart. Ook de eigenaren van Chrysler, Jeep & Dodge voertuigen kunnen bij ons terecht voor het officiële vakkundige onderhoud. Uiteraard zijn berijders van andere merken ook welkom voor onderhoud & service. Onze gecertificeerde monteurs werken uitsluitend met originele onderdelen en staan graag voor u klaar.

Stern Auto B.V. is onderdeel van de SternGroep, de grootste dealergroep van Nederland. Voor meer informatie en andere automerken adviseren wij u een bezoek te brengen aan de website: www.sternauto.nlContactgegevens

Stern Auto B.V.

  • Galileistraat 15
  • 3902 HR VEENENDAAL

Bezoek de website:

www.sternauto.nl

Contactpersoon

 Dhr. W. de Graaf

Willem Dhr. W. de Graaf

 Dhr. P. van der Zwan

Paul Dhr. P. van der Zwan

Sluiten

Wachtwoord vergeten

Vul hieronder uw e-mail adres in en uw wachtwoord wordt naar u verzonden.