Begunstiger: Van Schuppen Makelaars

Van Schuppen Makelaars

NVM Makelaar in Veenendaal

Van Schuppen Makelaars kent een lang bestaansrecht. Zeker voor onze regio. Het makelaarskantoor in Veenendaal bestaat al sinds 1968. Daarmee is Van Schuppen het oudste, nog bestaande makelaarskantoor in Veenendaal.

Jong team met de kennis van jaren
Onze geschiedenis is rijk, ons team daarentegen is jong en dynamisch. Wij combineren het beste van beiden. De jarenlange kennis wordt zorgvuldig overgedragen aan de nieuwe medewerkers die ons team versterken. Zij verrijken die kennis met hun eigen ervaringen. En ze zorgen ervoor dat al die kennis met de instrumenten en toepassingen van nu op de juiste plekken en met de juiste mensen worden gedeeld. Door het gebruik van tools, onze app en social media hebben we een breed platform. Daar doen we ons voordeel mee wanneer we uw woning onder de aandacht brengen van woningzoekers.

De full service NVM makelaar van Veenendaal
Wij zijn een full service NVM makelaar. Dat houdt in dat Van Schuppen u bij elk denkbaar traject bij uw vastgoed kan begeleiden. Bij de aankoop en verkoop van uw woning of bedrijfspand. Maar net zo goed bij de aanhuur en verhuur. Ondanks de verschillende disciplines is Van Schuppen vooral een laagdrempelig kantoor. Daar draagt onze locatie ook aan bij. Met een vestiging midden in het centrum van Veenendaal kunnen we altijd rekenen op spontane bezoekers. Mensen lopen makkelijk even binnen. Ook als ze zich nog slechts aan het oriënteren zijn. Kom ook gerust eens langs. Drinken we een kopje koffie en beantwoorden we gelijk uw vragen


Contactgegevens

Van Schuppen Makelaars

  • Kerkewijk 55
  • 3901 EC Veenendaal

Bezoek de website:

www.vanschuppenmakelaars.nl

Contactpersoon

 Mw. D. Diepeveen

Daniëlle Mw. D. Diepeveen

 Dhr. H. Timmermans

Harm Dhr. H. Timmermans

Sluiten

Wachtwoord vergeten

Vul hieronder uw e-mail adres in en uw wachtwoord wordt naar u verzonden.