Begunstiger: Robert Claus Media

Robert Claus Media

Robert Claus Media
Robert Claus Media is specialist op het gebied van media, marketing en research. Robert Claus heeft 15 jaar ervaring bij o.a. Sky Radio, Radio Veronica, De Telegraaf, RTV Utrecht, Achilles’29, het Nationaal LuisterOnderzoek en Stichting KijkOnderzoek.


Media
Robert Claus Media helpt u graag bij het vertellen van uw verhaal in tekst, audio, video en op de bühne: Van wervende brochureteksten tot een professionele bedrijfsvideo en van een pakkend persbericht tot deskundig dagvoorzitterschap.

Marketing
Robert Claus Media helpt u graag bij het maken van uw marketingplan om de door u gewenste doelgroep te bereiken én te beraken. Van het plannen van ‘paid, earned and owned media’ tot het formuleren van de positionering en van het ontwikkelen van concepten op social media tot creatieve sessies op de hei.

Research
Robert Claus Media helpt u graag bij het vinden van antwoorden op prangende vragen. Van een imago-onderzoek tot een strategische marktverkenning en van een concurrentie-analyse tot groepsdiscussies met (potentiële) klanten.


Contactgegevens

Robert Claus Media

  • Emiclaerhof 358
  • 3823 EV Amersfoort

Bezoek de website:

www.robertclaus.nl

Contactpersoon

 Dhr. R. Claus

Robert Dhr. R. Claus

Sluiten

Wachtwoord vergeten

Vul hieronder uw e-mail adres in en uw wachtwoord wordt naar u verzonden.