Begunstiger: Roelofsen Bloemen

Roelofsen Bloemen

Roelofsen Bloemen is een bloemist in Veenendaal met vier bloemenwinkels. Met ruim veertig jaar ervaring tussen de bloemen zijn we sinds 1977 uitgegroeid tot een goede bloemenspeciaalzaak in de regio Veenendaal. Een florerende onderneming, zogezegd.

Onze wortels liggen op de markt. Dag in, dag uit haalden we verse bloemen van de veiling die we op markten in heel Nederland verkochten. Toen in 1999 Ariën Roelofsen het stokje van zijn vader overnam, verplaatste de verkoop van bloemen zich naar de vaste winkels. Wel gaan we nog onverminderd vaak naar de veiling om voor onze klanten de mooiste verse bloemen op te halen.

Klanten komen naar Roelofsen Bloemen vanwege de creativiteit, de vakkundigheid en het beroepsenthousiasme van de mensen en de versheid en grote rijkheid aan kleuren van ons aanbod. Boeketten en bloemstukken voor speciale gelegenheden, rouwbloemen, bruidsbloemen, zakelijke bloemenservice: voor alles op het gebied van bloemen kunt u bij ons terecht. Dankzij onze snelle bezorgservice kunnen we bestellingen bovendien in een grote regio afleveren.


Contactgegevens

Roelofsen Bloemen

  • Patrimoniumlaan 45
  • 3904 AB Veenendaal

Bezoek de website:

www.roelofsenbloemen.nl

Contactpersoon

Dhr. Arie Roelofsen

Arie, Dhr. Arie Roelofsen

  • Directeur
  • T: 06 - 21 212 163
Sluiten

Wachtwoord vergeten

Vul hieronder uw e-mail adres in en uw wachtwoord wordt naar u verzonden.