Begunstiger: Vallei Auto Groep B.V.

Vallei Auto Groep B.V.

BRONSPONSOR v.v. DOVO

Vallei Auto Groep is de officiële Volkswagen, Audi, Volkswagen Bedrijfswagens, SEAT en Škoda-dealer. Het autobedrijf is gevestigd in vier plaatsen (Ede, Veenendaal, Wageningen en Scherpenzeel), verdeeld over vijf vestigingen in de Vallei-regio.

Vallei Auto Groep is een aantal jaar geleden ontstaan uit een fusie tussen 4 zelfstandige dealerbedrijven. De fusie bracht onmiddellijk een aantal voordelen met zich mee: zowel op organisatorisch vlak als voor onze klanten. Op die manier geeft Vallei Auto Groep letterlijk invulling aan het begrip ‘totale mobiliteit onder een dak.’ Met een eigen leasemaatschappij (Vallei Autolease), een FOCWA gecertificeerd schadebedrijf en een verhuurafdeling (Vallei Autoverhuur), bieden we een volledig dienstenpakket aan. Zo is Vallei Auto Groep in staat om daadwerkelijk een totaaloplossing op het gebied van mobiliteit te leveren aan onze klanten.

De meest recente uitbreiding van ons dienstenpakket is het Škoda-Sales contract. Hierdoor is Vallei Auto Groep nu ook officieel dealer voor verkoop, reparatie en onderhoud van nieuwe en gebruikte Škoda’s. Met deze toevoeging heeft Vallei Auto Groep wederom een stap gemaakt in de invulling van uw wensen op automobiliteitsgebied.


Contactgegevens

Vallei Auto Groep B.V.

  • Galileistraat 27-29
  • 3902 HR Veenendaal

Bezoek de website:

www.valleiautogroep.nl

Contactpersoon

Dhr. B. van Voskuilen

Ben, Dhr. B. van Voskuilen

 Dhr. A. Flier

Arend Dhr. A. Flier

Sluiten

Wachtwoord vergeten

Vul hieronder uw e-mail adres in en uw wachtwoord wordt naar u verzonden.