Begunstiger: Arma Machine Verhuur B.V.

Arma Machine Verhuur B.V.

Arma Machine Verhuur is een van de ruimst gesorteerde bedrijven in de regio voor de verhuur van machines, gereedschappen, steigers en hoogwerkers. Honderden particulieren en professionele klanten waaronder aannemers, schildersbedrijven, dakdekkers, installateurs en industriële bedrijven doen met de regelmaat van de klok een beroep op Arma.

Werkgebied
Arma heeft een primair werkgebied van de provincies Gelderland en Utrecht maar ook steeds meer professionele bedrijven weten ook landelijk Arma Machine Verhuur te vinden.

Specialistische machines
Arma verhuurt uitsluitend professionele machines die zorgen voor een optimaal resultaat.

Professionele medewerkers
Alle medewerkers van Arma hebben ruime ervaring , sommige al meer dan 25 jaar, in de verhuur en/of bouwsector waardoor u altijd het beste advies krijgt. Het verhuurteam is deskundig maar ook hulpvaardig.

Service
Naast kwaliteit en prijs, zet Arma in op service. Alle machines en materieel waarvoor het vereist is worden jaarlijks gekeurd. - Transport : desgewenst worden de goederen op een door u aangegeven locatie afgeleverd - 24-uur service : In het geval van calamiteiten en/of storingen zijn wij ook buiten onze openingstijden bereikbaar - Keuren machines : Omdat het tot ons dagelijks werk behoort kunnen wij uw materieel wij op uw verzoek voor u keuren - Verzekering : De door u gehuurde goederen zijn extern verzekerd.

Advies en offertes op maat
De medewerkers van Arma denken met u mee in u een verhuuroplossing te bieden. Door onze kennis en ervaring kunnen wij u kosten besparen. Onze vertegenwoordiger komt u desgewenst persoonlijk bezoeken en/ of gaat specifieke locaties bekijken om u zo optimaal mogelijk te kunnen adviseren.

Alle machines voorradig
Onze machines die in onze catalogus/ webwinkel vermeld staan zijn ook voorradig waardoor u ook vaak met spoed of op zeer korte termijn van dienst kunnen zijn.

Assortiment
Arma heeft een breed en professioneel assortiment. De bedrijfsleiding houdt scherp in de gaten welke assortiment uitbreidingen noodzakelijk zijn. Bijna dagelijks wordt door ene concreet verzoek van een klant het assortiment verbreedt of verdiept. Neem daarom altijd contact op, ook als u een product niet kunt vinden. Ook speciale verzoeken nemen wij graag in behandeling.

Korte lijnen, snel beslissen
Omdat de lijnen kort zijn kunnen onze medewerkers, indien zich er een probleem voordoet, snel beslissingen nemen om u een passende oplossing te bieden.

Een paar treffende uitspraken zijn :
- Arma geeft (financiële) ruimte - Arma verhuurt bijna alles - Arma is sterk in groot en klein werk - Vraag niet wat Arma verhuurt, Arma verhuurt wat u vraagt


Contactgegevens

Arma Machine Verhuur B.V.

  • Nijverheidslaan 95 A - B
  • 3903 AN Veenendaal

Bezoek de website:

www.machineverhuur.nl

Contactpersoon

 Dhr. R. Heij

Ronald Dhr. R. Heij

 Mw. E. Heij - Sanders

Ellen Mw. E. Heij - Sanders

Sluiten

Wachtwoord vergeten

Vul hieronder uw e-mail adres in en uw wachtwoord wordt naar u verzonden.