Begunstiger: Autohopper Autoverhuur B.V.

Autohopper Autoverhuur B.V.

Waarom een auto huren bij Autohopper?

Bij Autohopper kun je terecht als je een auto of busje wil huren. Van compacte Toyota Aygo tot een bestelbusje of zelfs een bakwagen met laadlift: je huurt ze allemaal bij Autohopper. Wij noemen onszelf de no-nonsense autoverhuurder van Nederland. Maken we die naam waar? Daar doen we elke dag onze stinkende best voor. No-nonsense? Ja, omdat de prijzen scherp zijn, geen geneuzel achter de komma. En we hebben heldere voorwaarden. Dat is waar Autohopper voor is opgericht!

Mobiliteit moet toegankelijk en eenvoudig bereikbaar zijn voor alle Nederlanders met een geldig rijbewijs. Dit bereikt Autohopper door scherp geprijsde huurauto’s met heldere voorwaarden aan te bieden, binnen een straal van maximaal 20 km van elke postcode in Nederland.

Kernwaarden van Autohopper
Om de doelen van Autohopper te bereiken, werken wij vanuit een aantal kernwaarden. Transparantie vinden wij erg belangrijk. Wij noemen onszelf de no-nonsense autoverhuurder omdat wij heldere voorwaarden stellen als je bij ons een auto huurt. De prijs die op de website staat, is ook echt de prijs die je voor de huurauto betaalt. Want waarom zouden we auto huren ingewikkeld maken? We doen onze uiterste best in de hoop dat je klant voor het leven wordt! Dat kan alleen als je ons vertrouwt en als je onze service en manier van auto verhuren waardeert.

Dichtbij zijn wij voor iedereen. Omdat Autohopper meer dan 100 vestigingen heeft, is er altijd een Autohopper om de hoek. Ons doel is dat jij binnen 20 kilometer van elke postcode een auto of bus bij Autohopper kan huren. Betrouwbaar is Autohopper zeker, dit komt doordat wij niet adverteren met moeilijk leesbare, kleine lettertjes. Als autohuurder weet je van tevoren precies waar je aan toe bent! Leuk om te vermelden is, dat elke vestiging wordt gedreven door een lokale ondernemer. Hardwerkende ondernemers die de beste service willen verlenen.


Contactgegevens

Autohopper Autoverhuur B.V.

  • Watermanstraat 23
  • 7324 AJ Apeldoorn

Bezoek de website:

www.autohopper.nl

Contactpersoon

 Dhr. S. Donselaar

Steven Dhr. S. Donselaar

Sluiten

Wachtwoord vergeten

Vul hieronder uw e-mail adres in en uw wachtwoord wordt naar u verzonden.