Begunstiger: Keukensale.com Amersfoort

Keukensale.com Amersfoort

Keukensale.com is een nieuwe winkel in Amersfoort die Duitse topkwaliteit keukens en A-merkapparatuur aanbiedt, gegarandeerd voor de laagste prijs. Bij ons zijn de prijzen helder en transparant. Geen vermoeiende onderhandelingen over kortingen, maar direct de laagste prijs. Daarbij uiteraard deskundig advies en persoonlijk contact; want de eigenaar is zelf ook altijd in de winkel aanwezig.

Wij hebben een nieuwe mooie en verzorgde showroom met diverse keukenopstellingen die de laatste trends en modellen op keukengebied tonen. Ook maken wij gratis een 3D ontwerp voor u en komen wij bij u thuis om uw keuken netjes voor u in te meten. Onze keukens worden direct geleverd vanuit Duitsland en vakkundig gemonteerd door speciaal geselecteerde montagebedrijven uit de regio. U wordt dus volledig ontzorgd!

Keukensale.com behoort tot de Sanisale.com-groep, een landelijke franchiseformule met tientallen winkels, welke onder meer (A)- merken sanitair, tegels en aanverwante artikelen aanbiedt tegen bodemprijzen. Ook in Amersfoort is inmiddels een Sanisale.com winkel gevestigd. Wij verwelkomen u graag voor een gratis 3D-Ontwerp of een vrijblijvend offerte bij ons in de winkel aan het Nijverheidsweg – Noord 55c. Uiteraard staat de koffie altijd voor u klaar.

Met hartelijke groet,
Team keukensale.com Amersfoort


Contactgegevens

Keukensale.com Amersfoort

  • Nijverheidsweg - noord 55 - C
  • 3812 PK Amersfoort

Bezoek de website:

www.keukensale.com/vestiging-amersfoort

Contactpersoon

Dhr. T. Rietveld

Tim, Dhr. T. Rietveld

Sluiten

Wachtwoord vergeten

Vul hieronder uw e-mail adres in en uw wachtwoord wordt naar u verzonden.