Begunstiger: Assessmij assessment solutions

Assessmij assessment solutions

Ziet u uw mensen als menselijk kapitaal en wilt u het maximale uit uw mensen halen? Is uw organisatie te klein voor een eigen HR, maar te groot voor de boekhouder die HR erbij doet? Dan bent u bij AssessMIJ aan het juiste adres.

AssessMIJ is het slagvaardige HR-bureau dat assessments biedt met toegevoegde waarde. AssessMIJ biedt assessment solutions die u ondersteunen bij diverse business onderwerpen waarbij het People-aspect een belangrijke rol speelt. Bijvoorbeeld: selectie, ontwikkeling, beoordeling, performance- en optimalisatievraagstukken.

Maatwerk
AssessMIJ brengt voor zowel het individu als organisaties de kwaliteiten, talenten en drijfveren in begrijpbare en herkenbare taal in beeld. Met onze assessments krijgt u antwoorden op specifieke vragen en kunt u efficiëntere keuzes maken en betere resultaten bereiken. De assessments zijn altijd maatwerk en toepasbaar op zowel individuen als complete teams.

Gedrag in beeld
AssessMIJ is gespecialiseerd in gedrag en gedragsverandering. Burn-out, niet kunnen meekomen, veranderbereidheid, etc. Het assessment van AssessMIJ levert u altijd een beweging op richting echt anders en/of beter, makkelijker, sneller en/of goedkoper. Maar niet alleen in het belang van de opdrachtgever! Wij hechten er ook veel waarde aan dat de kandidaten zich tijdens het gehele assessmenttraject op hun gemak voelen en terugkijken op een ook voor hen waardevol traject.


Contactgegevens

Assessmij assessment solutions

  • Robijnlaan 13
  • 3523 BT Utrecht

Bezoek de website:

www.assessmij.nl

Contactpersoon

 Dhr. Drs, J. Janssen

Jerry Dhr. Drs, J. Janssen

Sluiten

Wachtwoord vergeten

Vul hieronder uw e-mail adres in en uw wachtwoord wordt naar u verzonden.