Begunstiger: Autoschade Herstel Midden Nederland

Autoschade Herstel Midden Nederland

Personenwagens
Heeft u bijvoorbeeld parkeerschade of u wilt uw oldtimer eindelijk opknappen? Wij kunnen voor al het schadeherstel en spuitwerk uitvoeren. AHMN beschikt over ruime ervaring in autospuiten. Heeft u interesse en wilt u eerst meer informatie ontvangen over autospuiten? Kom dan langs voor een vrijblijvende prijsopgave.AHMN heeft al voor vele klanten in Midden Nederland hun schade en spuitwerk naar grote tevredenheid gerealiseerd.

Bedrijfswagens
Wij weten dat u met uw bedrijfswagen inkomsten genereert. Het is immers belangrijk dat u over uw bedrijfswagens kunt beschikken tijdens de reguliere werktijden. Daarom biedt AHMN de mogelijkheid om de schade aan uw bedrijfswagens buiten uw reguliere openingstijden te herstellen. Bijvoorbeeld in de avonduren of op zaterdag. Daarnaast kunt u bij ons kiezen voor passend vervangend vervoer. AHMN kan ook schadeherstel en/of spuitwerk aan de opbouw en inrichting verzorgen. Sommige bedrijfwagens kunnen gewoon niet uit het werkproces. In overleg met ons kunnen we bekijken wanneer het schadeherstel en spuitwerk het beste uitgevoerd kan worden.

Vrachtwagens
Het is belangrijk dat u zoveel mogelijk over uw vrachtswagens kunt beschikken tijdens de reguliere werktijden. Daarom biedt AHMN de mogelijkheid om de schade aan uw bedrijfswagens buiten uw reguliere openingstijden te herstellen. Bijvoorbeeld in de avonduren of op zaterdag. Sommige vrachtwagens kunnen gewoon niet uit het werkproces. In overleg met ons kunnen we bekijken wanneer het schadeherstel en spuitwerk het beste uitgevoerd kan worden. Wij zijn altijd bereid om ’s avonds schades op te nemen en desnoods op voorhand onderdelen te bestellen, zodat we deze voor de reparatie-afspraak kunnen voorbereiden en spuiten. Hierdoor is uw vrachtwagen minimaal of zelfs niet uit het werkproces.


Contactgegevens

Autoschade Herstel Midden Nederland

  • De Smalle Zijde 44
  • 3903 LP Veenendaal

Bezoek de website:

www.autoschadeherstelmn.nl

Contactpersoon

 Dhr. P. Methorst

Pierre Dhr. P. Methorst

Sluiten

Wachtwoord vergeten

Vul hieronder uw e-mail adres in en uw wachtwoord wordt naar u verzonden.