Begunstiger: Achterberg Schilders B.V.

Achterberg Schilders B.V.

Sinds 1923 drie generaties Achterberg Schilders.

Het schildersvak is bij ons van vader op zoon doorgegeven. Inmiddels is de derde generatie Achterberg schilder geworden. In de lente van 1923 is opa Johan begonnen als schilder in Veenendaal. Jaren later is zijn zoon Frits bij hem begonnen als leerlingschilder en heeft vervolgens het schilderbedrijf overgenomen.

Frits kreeg twee zonen, Art en Johan. Beide broers zijn de vakopleiding schilder gaan doen en terwijl ze leerden voor gezel waren ze werkzaam in het bedrijf van hun vader.

Johan heeft het schildersbedrijf in Veenendaal van vader Frits overgenomen en Art ging in 1995 zelfstandig verder in Ede. In 2010 heeft Art Achterberg het schildersbedrijf van Johan (en daarmee van zijn vader) overgenomen. Zo is het familiebedrijf weer herenigd.

Art Achterberg is als directeur en eigenaar het gezicht van het bedrijf en Johan Achterberg is verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding en planning.

Met deze verdeling is ieders kwaliteit op de juiste plaats gekomen en is het bedrijf organisatorisch klaar en gezond om het 100 jarig jubileum te behalen.

Onder geschiedenis hebben wij enkele foto’s uit ons 90 jarig bestaan in een tijdslijn gezet. Een historie waar we trots op zijn. Dit 90 jarig bestaan hebben we kunnen bereiken dankzij het vertrouwen van onze klanten waar we hen dankbaar voor zijn.


Contactgegevens

Achterberg Schilders B.V.

  • Bonnetstraat 22 - A
  • 6718 XT Ede

Bezoek de website:

www.achterbergschilders.nl

Contactpersoon

 Dhr. A. Achterberg

Art Dhr. A. Achterberg

 Mw. A. Achterberg

Arianne Mw. A. Achterberg

Sluiten

Wachtwoord vergeten

Vul hieronder uw e-mail adres in en uw wachtwoord wordt naar u verzonden.