Begunstiger: ArteA Grafmonumenten

ArteA Grafmonumenten

voor ieder uniek

Samen grafstenen ontwerpen
Een grafmonument ontwerpen voor uw overleden dierbare doen wij vanzelfsprekend samen met u. Wij luisteren en geven daar waar nodig advies, om zo, tijdens het gesprek er achter te komen wat uw wensen zijn. Zonder het levensverhaal van de overledene is het, naar onze overtuiging, onhaalbaar om een persoonlijke gedenksteen te ontwerpen. Veel grafstenen lijken op elkaar, terwijl geen mens hetzelfde is. Elk mens verdient een uniek monument.

Maatwerk

Ontwerp en uitvoering
Steeds meer nabestaanden kiezen voor hun dierbare overledene een gedenkteken met een persoonlijke betekenis. Artea Grafmonumenten is gespecialiseerd in het ontwerpen en uitvoeren van persoonlijke grafmonumenten, zoals grafstenen. Om te komen tot een gewenst resultaat begeleiden de vormgevers van Artea u graag in het ontwerptraject. Dit kan een proces zijn van inspireren, ideeën schetsen, naar elkaar luisteren en van gedachten wisselen.

Hiervoor adviseren wij u dan ook rustig de tijd te nemen. Op onze website krijgt u een globaal beeld van de onbeperkte mogelijkheden, waarbij allerlei materialen gecombineerd kunnen worden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld graniet, brons, glas of roestvast staal. Het meest complete beeld krijgt u natuurlijk in een persoonlijk gesprek. Kom dus gerust eens vrijblijvend langs in ons bedrijf of maak een afspraak voor een bezoek bij u thuis, zodat u in alle rust en in uw eigen omgeving de mogelijkheden, het ontwerp en de uitvoering met ons kunt bespreken


Contactgegevens

ArteA Grafmonumenten

  • Kruisboog 28
  • 3905 TG VEENENDAAL

Bezoek de website:

www.arteagrafmonumenten.nl

Contactpersoon

Dhr. R. Nowacki

Roger, Dhr. R. Nowacki

Mevr. J Nowacki - van Kooten

Jacqueline, Mevr. J Nowacki - van Kooten

Sluiten

Wachtwoord vergeten

Vul hieronder uw e-mail adres in en uw wachtwoord wordt naar u verzonden.