Activiteiten

April 2019

18-04-19

Netwerklunch Rabobank Vallei en Rijn

Welkom bij Rabobank Vallei en Rijn voor presentatie Blockchain.

Donderdag 18 april ben je van harte uitgenodigd bij Rabobank Vallei en Rijn voor de Businesslunch.

Deze staat in het teken van Blockchain.
Blockchainspecialist én Vermogensmanager Remco Bloemheuvel van de Rabobank neemt je mee in de mogelijkheden en kansen van Blockchain.

Hoe werkt het? Wat kan het jou brengen als lokale ondernemer?
Tijdens de presentatie kun je genieten van een heerlijke lunch.

Waar: Rabobank Vallei en Rijn
Adres: Galvanistraat 2, Ede
Datum: donderdag 18 april
Tijdstip: ontvangst vanaf 11.45 uur, start om 12.00 uur
We verwachten rond 14.00 uur af te sluiten.

Aanmelden via de nieuwsbrief.

23-04-19

Cunera Klaverjas Tournament

Het inmiddels traditionele Cunera Klaverjas Tournament komt er weer aan en wel op dinsdag 16 April 2019. U bent vana...

 1. Mei 2019
 2. 04-05-19

  DOVO - Ajax

  Sponsor:
  Crop Registeraccountants & Belastingadviseurs
  Cateraar:
  Businessclub De Heuvelrug

  07-05-19

  Netwerkavond (soos)

  Dinsdag 7 mei bent u vanaf 17.30 uur weer van harte welkom in ons Businesshome op onze maandelijkse netwerkavond.

  U kunt zoals gebruikelijk genieten van een drankje en een heerlijk buffet en ondertussen netwerken met uw collega ondernemers.

  15-05-19

  Netwerkontbijt Inner Stance

  Sponsor:
  Inner Stance
  Cateraar:
  Inner Stance

  Op woensdag 15 mei willen we jullie laten kennis maken met Inner Stance op een leuke en informele manier. Tijdens dit ochtend event zullen we een workout voor jullie verzorgen zodat je de dag lekker kan beginnen, na de workout zal er een gezonde versnapering en een bakje voor jullie klaar staan.
  Aanvang 07.00 uur t/m 09.00 uur

  18-05-19

  DOVO - Achilles ’29

  Sponsor:
  Rabobank Vallei en Rijn
  Cateraar:
  Poelier De Munt

  23-05-19

  Ladies Day

  Sponsor:
  Businessclub De Heuvelrug

  De Zeeslag van de Dames van DOVO

  Voetbal is een mannenwereld zeggen ze… behalve op donderdag 23 mei!
  Want dan gaan we er een gezellige dag van maken met alle dames die lid zijn van BC De Heuvelrug! En het goede nieuws is: de vrouwelijke partners of werknemers van mannelijke BC-leden zijn ook van harte welkom!

  Wat gaan we doen?
  Allereerst: als je ’s ochtends wakker wordt, trek je makkelijk zittende kleding aan. Je drinkt niet teveel, want na vertrek vanaf huis kan de eerste sanitaire stop pas na 11.00 uur gemaakt worden.

  Als je bent aangekleed, hebt ontbeten en je blaas goed hebt geleegd, stap je in je auto of pak je de fiets en rij je naar DOVO (of, voor degenen die denken dat ze aan het eind van de dag geen vervoersmiddel meer kunnen/mogen besturen: laat je je afzetten bij DOVO). We verzamelen om 10.15 uur, dus zorg dat je er dan bent, want om 10.30 uur rijdt de bus echt weg!

  Dan kunnen we nu zeggen: ‘het is een verrassing wat we gaan doen, maar neem je zwemkleding mee’, maar, hoe confronterend misschien ook: die leeftijd hebben we gehad . Jullie willen ongetwijfeld weten wat je te wachten staat en hoe lang je van huis bent, zodat je eventueel maatregelen kunt nemen om het thuisfront goed verzorgd achter te laten. Daarom lichten we een flinke tip van de sluier op:

  Goed, je zwemkleding kun je dus thuis laten, tenzij je een duik overweegt in het Gooi- en Eemmeer. En voordat jullie nu massaal Google openen om te achterhalen wat er op en om het Gooi- en Eemmeer te beleven valt………….. daar komt ‘ie:
  We gaan van het ene rooie cluppie naar het andere rooie cluppie: VV IJsselmeervogels in Spakenburg! Daar worden we ontvangen met koffie, thee en wat lekkers. Na het sfeertje bij deze rooien geproefd te hebben, lopen we naar de Spakenburgse haven, waar ons een heerlijke lunch te wachten staat. Vervolgens heb je de gelegenheid om een bezoekje aan de leuke plaatselijke winkeltjes te brengen of aan de haven. Wisten jullie bijvoorbeeld dat in de haven van Spakenburg de grootste bottervloot ter wereld ligt? Zeker de moeite waard om even rond te wandelen!

  Rond 14:15 uur verzamelen we weer en lopen we naar de visafslag. Daar krijgen we een stukje geschiedenis te horen over Spakenburg en over de visafslag. We wonen ook de veiling bij; dat mag natuurlijk niet ontbreken bij een bezoek aan de visafslag!

  Na de veiling kiezen we het ruime sop: we stappen aan boord van een botter om een vaartocht te gaan maken over de voormalige Zuiderzee. Voor wie het niet weet: een botter is een authentiek zeilschip dat ooit gebruikt werd voor de visserij. De enthousiaste bemanning zal ons vertellen over de werking van het schip en over de visserij vanuit Spakenburg. Ondertussen kunnen we dan genieten van de sfeer en het uitzicht. En hopelijk van het mooie weer!

  Als jullie denken dat het daarna gedaan is met de wieberende zeebeentjes… nou, nee hoor! Want bij terugkomst in de haven worden we met open armen ontvangen door een heuse oesterkoning, die ons met lekkere oesters gaat verwennen. Ook zal er een luxe barbecuebuffet voor ons klaar staan. De extra servetten die we gevraagd hebben vanwege wat verwacht gezever hier en daar (je weet tenslotte nooit wat een oesterkoning teweeg brengt bij zo’n groep dames), kunnen ook ingezet worden om lekker mee te wuiven op de muziek van de troubadour, die onze maaltijd nog gezelliger zal maken met wat sfeerverhogende muziek.

  En zoals altijd komt ook hier aan al het leuks een eind  Rond 21.30 uur verwachten we weer terug te zijn in Veenendaal bij ons eigen rooie cluppie en kunnen we hopelijk terugkijken op een stralende, gezellige en onvergetelijke dag!

  Om rekening mee te houden:
  - Ben je slecht ter been? Dan is dit dagje uit helaas niet zo’n goed idee  Er zal een aantal (korte) afstanden gelopen moeten worden;
  - Dit uitje is uitsluitend bestemd voor vrouwelijke leden van BC De Heuvelrug en voor vrouwelijke partners of werkneemsters van mannelijke BC-leden. Introducees kunnen deze keer dus niet mee!
  - Er zijn slechts 50 plaatsen beschikbaar. Geef je dus snel op, want vol = vol!
  - Trek comfortabele kleding aan en houd t.z.t. de weersverwachtingen in de gaten om je kleding daar op af te stemmen en eventueel zonnebrandcrème mee te nemen;
  - Zijn er dieetwensen? Geef dit bij je aanmelding dan gelijk even aan.

  Graag aanmelden via de nieuwsbrief van woensdag 17 april!

 3. Juni 2019
Sluiten

Wachtwoord vergeten

Vul hieronder uw e-mail adres in en uw wachtwoord wordt naar u verzonden.